A rostálás időszakát éljük - Aki arra vár, hogy vissza fog állni minden a régi kerékvágásba, az nagyon pórul fog járni! Videó





A jelenlegi probléma nem a vírus vagy a gazdasági válság, hanem az, hogy lesz-e elég tudásod és bevételed, hogy túlélj!


Egy olyan világot élünk, amelyben emberek milliói kerülnek súlyos lelki és anyagi helyzetben és nagyon sokan meg nem élik túl ezt a káoszt! 

Az elkövetkezendő években akik arra várnak, hogy megy minden majd tovább mint eddig és nem tesznek semmit a saját túlélésük és a lelki fejlődésük érdekében, azok nagyon pórul fognak járni!

Amit ma tapasztalunk bolygószinten, egy tudatos káoszteremtésről szól, amely nem az emberek túlélését szolgálja.

A profitra és a fogyasztásra épülő fedezetlen pénz, egy olyan mértékű pusztítást, érdek hálózatokat hozott létre az élet minden területén, hitel lehetőségekkel felpörgetve a fogyasztást, amely a szakadék szélére sodorta a bolygónkat és az egész emberiséget. Az a világ amiben eddig éltünk hitelekből volt finanszírozva!

Ezzel a koronavírusos káosszal elérték azt, hogy mostantól bármikor, bármire korlátokat tudnak majd bevezetni, és bármilyen problémát rá lehet majd húzni a koronavírusra, így nem lesznek felelősek a kialakult káoszért és pusztításért.

A mai világunkban a legnagyobb problémát az EGÓNK jelenti! 

Emberek milliói megvannak győződve arról, hogy mindent tudnak és jól, miközben az anyag rabságában élnek. Ez azt jelenti, hogy nem ők uralják az anyagot és az életüket, hanem az anyag uralja őket, és minden energiájukat és pénzüket a múlandóságba vagyis az anyagba fektetik, amelynek a végterméke, KUKA! 

Mivel az emberek többsége nem ismeri az élet, az ember, és a világ működését mert nem tanítják, ezért a generációs hibás tudásukkal, problémákat, problémákra halmaznak saját maguknak, amelynek következményei, betegség, baleset, családi és anyagi problémák. Ezek a problémák mind kivétel nélkül lelki eredetű és tetteink következménye, amelyek egyénre szabva Teremtői szintről vannak megszervezve. SENKI NEM MENEKÜLHET TETTEI KÖVETKEZMÉNYE ELŐL, MERT NEM MI VAGYUNK AZ ÉLET ÉS A HALÁL URAI ÉS NEM TEHETÜNK MEG AKÁRMIT. A NEM TUDÁS MEG NEM MENTESÍT SENKIT!

Nézz körül a saját környezetedben, egyre többen halnak meg semmilyen előzmény nélkül, és egyre több problémát kapnak az emberek az életükben minden szinten és egyre jobban boldogtalanabbak. Sokan meg sokáig szenvednek az életük utolsó szakaszában az életükben elkövetett tetteik miatt.


SEMMI NINCS VÉLETLEN AMI VELÜNK TÖRTÉNIK!


Egy TEREMTETT világban élünk és kontroll alatt van az egész világegyetem a TEREMTŐ által. A Teremtői szuper intelligens energia benne van mindenben és mindenkiben, nélküle nincs semmi és senki. Ez a szuperintelligens energia tarja össze az anyagot, különben nem létezne olyan mint anyag és nem létezne semmi és senki még levegő sem.

Tehát senkivel nem történik semmi csak úgy véletlen, és semmi nem történik úgy, hogy arról a Teremtő ne tudna. Lelkünk egy a Teremtővel mint minden más értelmes lénynek a világegyetemben, ezért elpusztíthatatlan, és azt a célt szolgálja, hogy kommunikálni tudjunk a saját Teremtőjével. Ha lenne elég tudásunk és ismernénk az élet, az ember, a világ működését és az etikát, akkor nem létezne probléma ezen a földbolygón.

A lelkünk pontosan tudja mi az ami etikus és mi az ami nem és nem felejt el semmit, így amikor etikátlanságot követünk el, lelkiismeretfurdalást, bűntudatot és az őrangyalaink segítségével akiknek nem léteznek fizikai korlátok, problémákat generál.


A lényeg, hogy ebben a világegyetemben olyan nem létezik, hogy véletlen vagy hogy magától létrejött valami! Minden ami létrejön a semmiből, ahhoz értelem kell. Tehát kell egy értelmes lény aki a semmiből létrehoz valamit. Ha már valami létre van hozva az már át tud alakulni, de a semmiből magától nem jön létre soha, semmi.


Ez az emberiség a végét járja és ahogy eddig éltünk az nem folytatható!

A változáshoz határidőt kaptunk és ez 2035!
2025-ig a rostálás időszakát éljük.


Mivel a naprendszerünk már nem az univerzum szélén helyezkedik el, mert folyamatosan bővül vagyis TEREMTIK, ezért egyre beljebb kerülünk az univerzumban és ezáltal más energiák működnek mint 20 évvel korábban. 




Tehát az emberiség egy válaszúthoz érkezett és nem élhetünk úgy mint eddig, mert ez negatív hatással van az univerzumra, és ha nem ébredünk ugyanoda jutunk ahová az előző 6 emberiség. 

A lelkileg fejletlen embereket Teremtői szintről először figyelmeztetik, különböző problémákkal, balesetekkel, betegségekkel, majd ha ennek ellenére sem kapcsol az illető, akkor kiveszik az élők sorából!


A földi hatalom is csak egy eszköz a Teremtőink kezében, és azért engedik az elnyomást amit csinálnak alvilági lények irányításával, hogy minél több ember ébredjen az anyag rabságából, mert ez az emberiség a végét járja. A hatalomnak, sem tudása, sem akarata, sem lehetősége nincs ahhoz, hogy bárkit megmenthetne ezen a bolygón!



 Kit szolgál a földi hatalom? 


A pénzhatalmi háttérhatalom nem titkolt célja, hogy csökkenteni kell az emberiség lélekszámát méghozzá jelentősen. Ma véletlen nem ez zajlik bolygószinten már a gyakorlatban is? Ezt a pénzhatalmi háttérhatalmat szolgálja ki a mindenkori vallási és politikai elit.


A videóban szó van a gazdasági problémákról, a vírusról, az oltásról, a törvényekről, a korlátokról és a megoldásokról is, azok számára akik a saját túlélésük érdekében hajlandók tudást szerezni és szeretnék kezükbe venni életük irányítását!






 Vagy aranykor lesz, vagy ugyanoda jutunk, ahová az előző 6 emberiség! 



Most az emberiség ott tart mint Noé idejében tartott! Noé is hiába figyelmeztette az embereket, azokról az információkról, amit Teremtői szintről kapott, mert az emberek nem vették komolyan, és mindössze 8-an élték túl a kb.800 millió emberből, akik akkor éltek. Most ugyanez vár ránk is ha nem ébredünk! 

A következő években 2025 év végéig a rostálás időszakát éljük, most éppen ezt láthatjuk és tapasztalhatjuk bolygószinten, vagyis megpecsételődnek az emberi sorsok! A próféciák is erről szólnak!





Teremtői üzenet! 2035-ig aranykornak kell lenni ezen a földbolygón bármi áron, nincs tovább ez a végső határidő amit kapott az emberiség! Ahhoz, hogy valaki bekerülhessen az aranykorba vagyis megélhesse az aranykort, ehhez minimum 9 év tanulásra van szüksége!

Aki úgy gondolja, hogy ő mindent tud és az anyagi világtól várja a megoldást a problémáira, és nincs szüksége tudásra, hogy bekerülhessen egy magasabb szintű létformába, ebben a testben meghosszabbított élettel már itt a földi életében, azt az elkövetkezendő pár évben Teremtői szintről kiveszik az élők sorából, mert értelemszerűen nem kerülhetnek be egy magasabb szintű létformába lelkileg fejletlen és problémás emberek, ahol nincs elnyomás, nincs háború, nincs vallás, nincs pénz, és nincs földi hatalom!

Az elkövetkezendő években csinálhatsz bármit, élhetsz úgy mint eddig, tervezheted a jövődet, járhatsz templomba vagy spirituális előadásokra, jótékonykodhatsz, de ha nem szerzed meg azt a tudást ami ahhoz kell, hogy bekerülhess egy problémamentes magasabb Teremtői létformába, amelynek a küszöbén állunk, és amelyet nem mi emberek döntünk el, hogy legyen vagy ne legyen, akkor megy minden a süllyesztőbe amit addig csináltál.

Vagy fejlődsz vagy szenvedsz, nincs más út!


Amennyiben fontos számodra az anyagi biztonság, az egészség, az élet, az ember és a világ működésének ismerete, az önismeret, a közvetlen Teremtői szintről szerezhető információk azzal kapcsolatban, hogy mi várható és mit kell tenned, hogy túléld az elkövetkezendő éveket, és szeretnél egy olyan közösséghez tartozni, amely politika és vallásmentes szervezet, ahol bármilyen problémádra, megoldást és módszert kapsz, akkor jelentkezz díj és kötelezettségmentes képzésünkre!

Ma az egyik legnagyobb problémát az összefogás jelenti. Még a spirituális emberek sem képesek az együttműködésre, pedig nincs mindenki számára kidolgozott rendszerük, nem tudnak megoldásokat nyújtani az élet minden területére, és nem rendelkeznek az aranykor megvalósításához szükséges folyamatosan átadható tudásanyaggal. A jelenlegi emberiség túlélését az aranykor jelenti, minden más próbálkozással ugyanoda jutunk, ahová az előző 6 emberiség!

 

REGISZTRÁCIÓ!

 

Az alábbi linken regisztrálj a díj és kötelezettségmentes alapképzésünkre!

Regisztráció után megkapsz minden fontos információt és segédeszközt, amely segítségével rendbe teheted az életed minden területét, anyagi és lelki szinten egyaránt!

 

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Problémamegoldó Coach képzés online, azonnali kereseti lehetőséggel!