Problémamegoldó Coach képzés online, azonnali kereseti lehetőséggel!





 A jelenlegi probléma ami az egész emberiséget érinti, az nem a vírus vagy a gazdasági válság, hanem az, hogy lesz-e elég tudásunk és bevételünk, hogy túléljük az elkövetkezendő éveket vagy sem! 


Az elkövetkezendő években aki arra vár, hogy vissza fog állni minden a régi kerékvágásba, és úgy élhet mint eddig, vagy aki úgy gondolja elég pénzt tud majd keresni azzal amivel eddig, és nem tesz semmit a saját túlélése érdekében anyagi és lelki szinten egyaránt, az nagyon pórul fog járni!

A jelenlegi problémák és katasztrófák bolygó szinten, pontosan annak a következménye, ahogyan eddig éltünk és működtünk, amely nem folytatható!





Ma a félelem és a tudatlanság korszakát éljük! Ez a tudatlanság az Egyiptomi Alexandriai könyvtár felgyújtásával vette kezdetét. A tudatlanság minden gonosz eszköze és a gonoszság gyökere.

Az emberek nem ismerik az élet, az ember és a világ működését, mert nem tanítják. Ezért problémákat, problémákra halmaznak saját maguknak, amelynek következményei, betegség, baleset, családi és anyagi problémák!

Minden létező probléma kivétel nélkül lelki eredetű és tetteink következménye, amelyek Teremtői szintről vannak megszervezve mint figyelmeztetések, egyénre szabva minden embernek. Senki nem menekülhet a tettei következményei elől, mert nem mi vagyunk az élet és a halál urai. A nem tudás nem mentesítő körülmény!




 MIÉRT MINDENNÉL FONTOSABB A SZELLEMI ÉS A LELKI FEJLŐDÉS?





Emberek milliói megvannak győződve arról, hogy mindent tudnak, miközben az anyag rabságában élnek. Ez azt jelenti, hogy nem ők uralják az anyagot és az életüket, hanem az anyag uralja őket. Minden energiájukat a múlandóságba vagyis az anyagba fektetik, amelynek a végterméke KUKA, és sokan meg semmit a lelki fejlődésükért ami örök!

Egy teremtett világban élünk és kontroll alatt van az egész világegyetem a TEREMTŐ által, és nem tehetünk meg akármit, mert tetteinknek következményei vannak. Ez a Teremtői szuper intelligens energia benne van mindenben és mindenkiben, nélküle nincs semmi és senki.

Ez a szuperintelligens energia tarja össze az anyagot, különben nem létezne olyan mint anyag és nem létezne semmi és senki még levegő sem.

Tehát nem történik senkivel semmi csak úgy véletlen, és olyan amiről a Teremtő ne tudna! A lelkünk egy a Teremtővel, ezért elpusztíthatatlan és azt a célt szolgálja, hogy kommunikáljunk a saját Teremtőnkkel, ha meg van hozzá a tudásunk.

Mivel a naprendszerünk már nem az univerzum szélén helyezkedik el, mert folyamatosan bővül vagyis TEREMTIK, ezért egyre beljebb kerülünk az univerzumban és ezáltal más energiák működnek mint 20 évvel korábban. 




Tehát az emberiség egy válaszúthoz érkezett és nem élhetünk úgy mint eddig, mert ez negatív hatással van az univerzumra, és ha nem ébredünk ugyanoda jutunk ahová az előző 6 emberiség. 

A lelkileg fejletlen embereket Teremtői szintről először figyelmeztetik, különböző problémákkal, balesetekkel, betegségekkel, majd ha ennek ellenére sem kapcsol az illető, akkor kiveszik az élők sorából!

Nézz körül a saját környezetedben, hiába nem akarják az emberek, mégis egyre többen halnak meg semmilyen előzmény nélkül, és egyre több problémát kapnak az emberek különböző életterületeken, ami által egyre jobban boldogtalanabbak. Sokan meg sokáig szenvednek az életük utolsó szakaszában az életükben elkövetett tetteik miatt. 

A Teremtőink azt csinálnak bárkivel amit csak akarnak és az őrangyalaink segítségével, akiknek nincsenek fizikai korlátjaik és gondolati sebességgel közlekednek, bárkit egy pillanat alatt kiiktatnak az élők sorából! Ember tervez, Isten végez!

A világegyetemben kétféle lények léteznek, vannak akik anyagfüggők mint mi emberek és vannak akik nem anyagfüggők és nem láthatók, és számukra nincsenek fizikai korlátok, és a térben lévő energiából képesek anyagot létrehozni, de nem csak galaxisokat, naprendszereket, bolygókat, hanem teremtett lényeket is mint például az emberi testet.


A földi hatalom is csak egy eszköz a Teremtőink kezében, és azért engedik az elnyomást amit csinálnak, hogy minél több ember ébredjen az anyag rabságából, mert ez az emberiség a végét járja. A hatalomnak, sem tudása, sem akarata nincs ahhoz, hogy bárkit megmenthetne ezen a bolygón az emberiség előtt álló kihívásoktól! 




 MIÉRT EGYEDÜLÁLLÓ BOLYGÓSZINTEN AMIT CSINÁLUNK? 


Nálunk megoldást találsz minden létező problémára, bármi legyen is az! Az élet minden területére kiterjedő, olyan tudásszerzési lehetőséget kínálunk, azonnali kereseti lehetőség mellett, amely segítségével rendbe teheted az életed minden területét, anyagi, lelki, és szellemi szinten egyaránt.

  1. Olyan eltitkolt tudásra, teremtőképességekre, ember és életismeretre tehetsz szert, amit nem kapsz meg sehol máshol.
  2. Nálunk úgy szerezhetsz soha el nem évülő tudást, szakmát, diplomát, hogy közben az anyagi problémáidat is felszámolhatod.
  3. Ahhoz, hogy valaki fejlődni tudjon, a megélhetés területén is biztosítani kell az ehhez szükséges feltételeket, ezért a tanulás mellé azonnali kereseti lehetőséget kínálunk, ami 6-8 számjegyű jövedelmet jelent havonta.
  4. Amit csinálunk, az az egész emberiséget érinti és a tét az emberiség megmaradása. Mi vagyunk a 7-ik emberiség.
  5. A tudást közvetlen Teremtői szintről kapjuk a múlttal és a jövővel kapcsolatban. Ez nem szcientológiai, nem vallás, nem egyház.
  6. Egy olyan közösséghez tartozhatsz, amely politika és vallásmentes szervezet, ahol bármilyen problémádra, megoldást és módszert kapsz.
  7. Tevékenységünk bírósági engedéllyel rendelkezik.
  8. Nem igényel szaktudást, kortól függetlenül bárki, bármilyen tevékenység mellett végezheti kényelmesen otthonról.



 MIRŐL SZÓLNAK A KÉPZÉSEINK? 






Etika coach, Eredményes tanulás coach, Önismeret coach, Hangulatjavító coach, Személyiségfejlesztő coach, Leszoktató coach, Elnyomásfeloldó coach, Önbizalomteremtő coach, Szeretetteremtő coach, Párkapcsolat coach, Gyermeknevelés coach, Egészségteremtő coach, Boldogságteremtő coach, Célmegvalosító coach, Kommunikációs coach, Emberi bánásmód coach, Hatékonyság coach, Növekedés coach, Pénzteremtő coach, Szervezetvezető coach, Problémamegoldó coach, Sikerteremtő coach, Szervezés coach, Marketing coach, Konfliktusfeloldó coach, Aranykor

Megtanulhatod a helyes bánásmódokat: Önmagaddal, Pároddal, Szüleiddel, Gyerekeddel, Másokkal, Munkáddal, Pénzzel, Környezeteddel, Hatóságokkal, Isteneddel.



 Mennyibe kerülnek a képzések? 



Ma bármilyen képzés több ezer forintba kerül óránként, és sehol nem kapsz pénzügyi lehetőséget a tanulásod mellé.  Nálunk díjmentesen kezdheted, és a képzések mindössze 330 Ft/ óra és azonnali kereseti lehetőség mellett tanulhatsz!
  1. Alapképzés-Díjmentes
  2. Coach képzés + Aranykor az első hónapban 19,700 Ft. 30 óra.
  3. Coach képzés + Aranykor a második hónaptól, 9,800 Ft, 30 óra/hó. Ennek a tudásnak az értéke havonta minimum 150,000 Ft, lenne.

Ennek a tudásnak az értéke havonta minimum 150,000 Ft, lenne havonta. A képzéseket igénybe lehet venni, online vagy személyesen. Ha lemaradtál valamelyik előadásról, a webirodádban vissza is nézheted! 

A világ legjobb befektetése, ha tudásba fektetsz, ez nem inflálódik és senki nem tudja elvenni tőled, ráadásul a megszerzett tudást napi szinten használhatod az élet különböző területein.

Ha bárhol dolgozol, havonta be kell fektess, utazásra és ruházkodásra, hogy másoknak dolgozhass, ahol eladod az idődet és ahol soha nem tudsz komolyabb tartalékot képezni, ami ráadásul bármikor megszűnhet!



 KERESETI LEHETŐSÉG! 





Kétféleképpen szerezhetsz jövedelmet:

  1. Azonnali és korlátlan kereseti lehetőség! Cégünk a képzésekből befolyt összeg 72%-át visszaosztja azoknak, akik tanulókat szerveznek, hogy minél többen tanulhassanak és bekerülhessenek az aranykorba, különben nem élik meg az aranykort.  Ahhoz, hogy a befizetett tandíjak visszaosztásából részesülj, neked is tanulóvá kell válnod.
  2. Diplomaszerzés után coach szakmában dolgozhatsz külső cégeknek 3000-35,000Ft/óradíjért.


 MI LESZ A MUNKÁD, HA AZONNALI JÖVEDELEMRE SZERETNÉL SZERT TENNI? 



Regisztráció után megkapsz minden információt és segédeszközt a munkádhoz. Olyan embereket keresünk, akik hajlandóak azért tudást szerezni, hogy túléljék az elkövetkezendő éveket. Mindössze 3 tanulóra van szükséged, hogy díjmentesen tanulhass.

Ha az általad hozott tanulók is ugyanezt teszik, akkor ezzel az egyszeri munkával elindítottál egy végtelen mélységből érkező bevételi forrást, mint azt az alábbiakban is láthatod.



 PÉNZTEREMTÉS 







 Vagy aranykor lesz, vagy ugyanoda jutunk ahová az előző 6 emberiség! 



Most az emberiség ott tart mint Noé idejében tartott! Noé is hiába figyelmeztette az embereket, azokról az információkról, amit Teremtői szintről kapott, mert az emberek nem vették komolyan, és mindössze 8-an élték túl a kb.800 millió emberből, akik akkor éltek. Most ugyanez vár ránk is ha nem ébredünk! 

A következő években 2025 év végéig a rostálás időszakát éljük, most éppen ezt láthatjuk és tapasztalhatjuk bolygószinten, vagyis megpecsételődnek az emberi sorsok! A próféciák is erről szólnak!









Teremtői üzenet! 2035-ig aranykornak kell lenni ezen a földbolygón bármi áron, nincs tovább ez a végső határidő amit kapott az emberiség! Ahhoz, hogy valaki bekerülhessen az aranykorba vagyis megélhesse az aranykort, ehhez minimum 9 év tanulásra van szüksége!

Aki úgy gondolja, hogy ő mindent tud és az anyagi világtól várja a megoldást a problémáira, és nincs szüksége tudásra, hogy bekerülhessen egy magasabb szintű létformába, ebben a testben meghosszabbított élettel már itt a földi életében, azt az elkövetkezendő pár évben Teremtői szintről kiveszik az élők sorából, mert értelemszerűen nem kerülhetnek be egy magasabb szintű létformába lelkileg fejletlen és problémás emberek, ahol nincs elnyomás, nincs háború, nincs vallás, nincs pénz, és nincs földi hatalom!

Az elkövetkezendő években csinálhatsz bármit, élhetsz úgy mint eddig, tervezheted a jövődet, járhatsz templomba vagy spirituális előadásokra, jótékonykodhatsz, de ha nem szerzed meg azt a tudást ami ahhoz kell, hogy bekerülhess egy problémamentes magasabb Teremtői létformába, amelynek a küszöbén állunk, és amelyet nem mi emberek döntünk el, hogy legyen vagy ne legyen, akkor megy minden a süllyesztőbe amit addig csináltál.


Vagy fejlődsz vagy szenvedsz, nincs más út!


Amennyiben fontos számodra az anyagi biztonság, az egészség, az élet, az ember és a világ működésének ismerete, az önismeret, a közvetlen Teremtői szintről szerezhető információk azzal kapcsolatban, hogy mi várható és mit kell tenned, hogy túléld az elkövetkezendő éveket, és szeretnél egy olyan közösséghez tartozni, amely politika és vallásmentes szervezet, ahol bármilyen problémádra, megoldást és módszert kapsz, akkor jelentkezz díj és kötelezettségmentes képzésünkre!

Ma az egyik legnagyobb problémát az összefogás jelenti. Még a spirituális emberek sem képesek az együttműködésre, pedig nincs mindenki számára kidolgozott rendszerük, nem tudnak megoldásokat nyújtani az élet minden területére, és nem rendelkeznek az aranykor megvalósításához szükséges folyamatosan átadható tudásanyaggal. A jelenlegi emberiség túlélését az aranykor jelenti, minden más próbálkozással ugyanoda jutunk, ahová az előző 6 emberiség!

 

REGISZTRÁCIÓ!

 

Az alábbi linken regisztrálj a díj és kötelezettségmentes alapképzésünkre!

Regisztráció után megkapsz minden fontos információt és segédeszközt, amely segítségével rendbe teheted az életed minden területét, anyagi és lelki szinten egyaránt!

 

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A rostálás időszakát éljük - Aki arra vár, hogy vissza fog állni minden a régi kerékvágásba, az nagyon pórul fog járni! Videó